Hoe lang duurt het voordat mijn schoenen gerepareerd zijn?

De duur van de reparatie hangt af van het type reparatie en de beschikbaarheid van materialen. Over het algemeen streven we ernaar om uw schoenen binnen 1 tot 2 werkdagen te repareren. Voor meer complexe reparaties kan het iets langer duren, maar we zullen u altijd informeren over de verwachte tijd.

Hoe vaak moet ik mijn schaatsen laten slijpen?

De frequentie van het slijpen van schaatsen hangt af van hoe vaak u ze gebruikt en de conditie van het ijs waarop u schaatst. Over het algemeen raden we aan om uw schaatsen te laten slijpen zodra u merkt dat ze minder grip hebben op het ijs of moeilijker glijden.

Wat moet ik doen als ik buitengesloten ben?

Als u buitengesloten bent of problemen heeft met uw deurslot, kunt u onze deuropeningsservice bellen. We komen zo snel mogelijk ter plaatse om de deur te openen. Indien nodig kunnen we het slot meteen vervangen.

Kunnen jullie mijn sleutels met een chip kopiëren?

Ja, we kunnen de meeste sleutels met een chip kopiëren, inclusief autosleutels met een transponder (startonderbreker). We kunnen ook de batterij vervangen of het oude mechanisme in een nieuwe behuizing plaatsen.

Gebruiken jullie originele materialen bij de reparaties?

Ja, wij streven ernaar om originele materialen te gebruiken bij onze reparaties, vooral als het gaat om bekende merken zoals Van Bommel, Van Lier en Greve. Dit zorgt voor duurzame en hoogwaardige reparaties die de levensduur van uw schoenen verlengen.